Hvis du leder efter en billig rejse til Cypern, var det måske noget med en afbudsrejse. Der kan være mange penge at spare ved at bestille en afbudsrejse, i stedet for en regulær rejse. Afbudsrejser kommer til salg hele tiden, så det er med at være hurtig, hvis du feks har bestemt at du gerne vil til Cypern.

Om Cypern

Cypern ligger i Middelhavet ca. 50 km syd for Tyrkiet. Det er et selvstændigt land, som har små 800.000 indbyggere, og arealet svarer til ca 1/5 af Danmark. En stor del af økonomien er baseret på turisme, og der er også mange rejsemål at vælge imellem, hvilket også betyder at der er god mulighed for at finde en afbudsrejse til Cypern. Det kan iøvrigt nævnes, at der i gennemsnit er mere end 300 dage om året med solskin

Seværdigheder

Der er masser af lækre strande med blåt vand og store sandstande, hvilket er en af de ting, som gør Cypern oplagt til en solskinsferie.
Det er meget populært at dykke på Cypern, uanset om du blot vil ned og opleve livet under vand, eller hvis du vil ned og dykke ved gamle skibsvrag.
Hvis du er mere til at komme ud og se en masse ting, er der også mulighed for det. På Cypern er der rig mulighed for at se slotte, kirker, museer og udgravninger fra gammel tid.

Billige afbudsrejser til Cypern

Herunder er der nogle links til forskellige rejsebureauer, som jævnligt har afbudsrejser til Cypern til billige priser. Det kan som sagt klart anbefales at besøge Cypern, da øen byder på mange muligheder, uanset om du er mest til afslapning, eller der gerne må ske noget.

Relaterede artikler

Afbudsrejser

All inclusive rejser