I løbet af de seneste 5-10 år, er der især én rejseform, som er blevet mere og mere populær, nemlig All-Inclusive-Rejser. Og det er der selvfølgelig en grund til, og det er at rigtig mange mennesker synes, at det er rart at vide på forhånd, hvor meget rejsen kommer til at koste. Eller i hvert fald hvad ferien koster med rejse, hotel og mad.
Vi kommer ikke udenom, at vi har krise i samfundet, og en af de ting, som der kan spares er ferien. Hvad enten man helt vælger at droppe udlandsrejsen, eller man kigger efter prisbillige alternativer. Og her er alt inklusiv rejser perfekte, fordi man ved hvor meget der skal bruges, og man slipper for unødige udgifter.

En all inclusive rejse kan indeholde følgende:

  • Flybilletter
  • Hotelophold
  • Mad(helpension)
  • Drikke
  • Is, snacks mm
  • Udflugter

Det svinger lidt hos de forskellige rejsebureauer, hvad og hvor mange ting der er inkluderet i prisen. Det skal man selvfølgelig altid have 100% tjek på, inden man bestemmer sig for at købe rejsen.


All inclusive priser

Priserne på disse rejser er naturligvis højere end, hvis du vælger en alm charterrejse eller lignende. Men så behøver du jo nærmest heller ikke at bruge flere penge. For alt hvad der er nødvendigt er med i prisen. Selvfølgelig vil der altid bliver brugt nogle lommepenge på souvenirs og andre ting. Men det er helt op til dig selv, og typisk vil det være begrænset, hvor mange ekstra penge der skal bruges.

Billige all inclusive rejser

Som med alle andre rejser, kan du sagtens finde nogle gode tilbud på all inclusive rejser. Det afhænger i høj grad af hvor hurtigt du er ude med at bestille, hvor du vil hen og flere andre ting.
Men hvis du sørger for at lede efter tilbud i god tid, og ikke er bange for bruge lidt tid på at lede, så kan du snildt finde billige rejser. Men husk på at du ikke kan sammenligne med priserne på de alm rejseformer.

Find dem her

Her nedenunder har jeg listet nogle websteder og rejsebureauer, hvor du kan starte med at kigge efter all inclusive rejser. Ellers bruge internettet, bestil nogle rejsekataloger, og kig i aviser, blade mm.
Held og lykke med at finde en god rejse

Andre rejse artikler

Billige afbudsrejser

Rejser