Et amerikaner køleskab er en af de absolut fedeste hårde hvidevarer artikler, der kan fås til et køkken. Det er blevet ekstremt populært de senere år, hvilket også har bevirket, at priserne på amerikaner køleskabe også er faldet drastisk. Udover at det ser lækkert ud i ethvert køkken, så er det super praktisk(især om sommeren), at der kan tappes koldt vand og isterninger direkte fra køleskabet.

Priser på Amerikaner Køleskabe

Som nævnt tidligere, så er priserne på de store køleskabe faldet kraftigt de seneste 5 år. Den øgede efterspørgsel er den primære grund. Som med så mange andre produkter, så falder priserne jo større efterspøgsel der er på markedet. Hvis du leder efter et billigt amerikaner køleskab, så ligger priserne fra omkring 7000-8000 kr og opefter.

Tjek strømforbruget

Et amerikaner køleskab er noget større end et alm køleskab, hvilket også betyder, at det som regel bruger noget mere strøm. Men har du i forvejen et ældre køleskab, så vil du sagtens kunne finde et, der er mere strømbesparende.
Som med alle andre hårde hvidevarer, så bør du altid gå efter at købe miljø- og energibesparende. Kig efter A-sparemærket, og kig i øvrigt på produktets specifikationer, hvor du vil kunne se strømforbruget.

Tjek pladsen i køkkenet

Eftersom et amerikanerskab er større end et standard køleskab, så skal du i første omgang tjekke, om der er overhovedet er plads. Udover bredden er et amerikaner køleskab typisk også lidt dybere, hvilket som regel gør det uegnet til indbygning.
Der kræves direkte vandtilførsel, hvis du vil have glæde at isterninger og koldt vand. Hvis du vil undgå, at vandslangen skal kunne ses, bør du føre den op fra gulvet.

Overvejer du at købe et amerikanerskab, så skal du altså være opmærksom på følgende ting:

  • Bruger som regel mere strøm
  • Kræver mere plads
  • Kræver direkte vandtilførsel