Træpiller er CO2 neutral opvarmning, og er samtidig en af de billigste former for varmeøkonomi på markedet. Her kan du læse mere om fordele og ulemper ved træpiller, og hvad du skal kigge efter for at finde billige træpiller online.

 

Hvordan laves træpiller

Træpiller laves af fintmalet savsmuld fra træindustrien. Træmelet presses sammen under ekstremt højt tryk, samtidig med at der tilsættes damp. Når der tilsættes varme til produktionsprocessen, frigives det naturlige bindemiddel i træet. Dette gør at træpillerne kan laves uden nogen former for bindemiddel eller lim, og dermed laves 100 % CO2 neutralt.


 

Køb kvalitet

Du bør altid købe kvalitets træpiller, da disse giver den største varmeværdi og mindst mulige aske. Det sikrer samtidig også, at dit pillefyr eller pilleovn kører godt og mere problemfrit. Så sørg for at få dokumenteret kvaliteten på de træpiller, som du ønsker at købe. Det ender altid med at blive den billigste løsning.

 

Billige træpiller

Et godt sted at starte, hvis du leder efter billige træpiller, er online. På nettet kan du hurtigt tjekke priser hos forskellige træpiller forhandlere, og dermed sammenligne tilbudene. Sørg for at tjekke kvaliteten, evt. leveringsomkostninger og i øvrigt løbende kigge efter gode tilbud, så du kan købe træpillerne, når de er billigst.

 

Træpille salg

 

Andre artikler

Træbriketter
Pejsebrænde