Det store hvide bryllup

Oldschool eller moderne. Chickt eller hipt. En bryllupskjole kan laves på uendeligt mange måder men ender ofte i hvidt eller beige – og med en ekstremt smuk brud i den. Essensen af bryllupskjoler er, at den følger dig og din store dag. Eller dine venners store dag. Bryllupskjoler laves til engangsbrug. Tænk over det når du bestiller og designer den. Det klassiske kan sagtens peppes op uden at det bliver overdone eller grimt. Butikkerne der designer bryllupskjoler kan hjælpe dig med de rigtige syninger, snit og meget mere.

I København og de store danske provinsbyer er der et stort udvalg af butikker, der står i kø for at lave netop din bryllupskjole. Hold hovedet koldt og undersøg blandt andet, hvilke garantier butikkerne giver. Også hvilke materialer og ikke mindst hvilke kjoledesignere, der normalt arbejder for dem. Kan du få et katalog over tidligere kjoler, kan du samtidig se, hvilke stil og kvalitet butikkerne normalt arbejder med. Det kan give dig en fornemmelse af, hvad du selv kan forvente.

Hvid brud?

Hvis du tænker i det klassiske hvide bryllup, den hvide brud, så skal du måske lige lægge vejen forbi en butik med bryllupskjoler, fordi disse i dag kan være meget mere. Og er det mere og mere. Kig på diverse hjemmesider, der alle giver gode råd og også i vid udstrækning. Kun fantasien sætter grænser for din bryllupskjole. En bryllupkjole kan laves på mange måder. Danmark er spækket med profesionelle kjoledesignere, der kan lave din drømmekjole – og selvklart tager sig betalt for det. Men dit, eller din venindes, bryllup er en unik begivenhed, hvor den rigtige bryllupskjole kan være toppen af kransekagen for jer. Så shop rundt og husk, at bryllupskjoler skal være sjove men også tidsløse. Det tidsløse er samtidig noget af det smukkeste for bryllupskjoler, fordi det i så tradtionstunge omgivelser, som et bryllup er, sætter bruden i fokus uden at tage opmærksomheden fra netop hende.

Let og frejdig

Gå frisk til valget og købet af en bryllupskjole. Det er den bedste måde. Vær gerne utradionel, da en bryllupskjole ofte kan være en stor udgift i forhold til resten af månedsbudgettet. Søg råd hos dine veninder, mødre, bedstemødre, der alle har deres mening om lige netop din bryllupskjole. Ofte er en bryllupskjole noget stærkt personligt, som ikke kan diskuteres, og i bund og grund er valget dit alene. De råd, du får fra andre, skal du kun bruge til at gøre selve kjolen smukkere og mere egnet til begivenheden.

Hold fast ved, hvad du opfatter som en rigtig bryllupskjole. Alt andet kan hurtigt gøre dig til en udstillingsfihur til et decideret ”glo-bryllup”, fordi du dermed måske bliver klemt ned i en sag, du ikke selv føler dig tilpas i.

Basic is beatiful er et gyldent råd i valget af bryllupskjole og noget, som utallige generationer af brude har valgt bryllupskjole efter.