Hvis man har overvejet eller besluttet sig for at opsøge en tandlæge, så er der mange penge at spare, ved at kontakte en tandlæge i Ungarn.

Generelt er tandlæger dygtige i de fleste lande i Europa. Forskellen på kvaliteten af behandlingen er meget lille i dag i forhold til for nogle år siden. I dag løber man ikke nogen større risiko, ved at opsøge en tandlæge i Ungarn. Der er så mange foranstaltninger og intens kvalitetskontrol hele tiden, at man kan sagtens føle sig tryg.

Tandlægeuddannelsen i dag er så jævn og internationaliseret, at der ikke er den store forskel på tandlæger, selv om danske tandlæger gerne vil forsvare deres høje priser i forhold til en tandlæge i Ungarn. En tandlæge i Ungarn anvender de sidste nye teknologier og viden indenfor tandbehandling samt det sidste nye udstyr. Deres arbejde udføres dybt professionelt og med garanti for holdbarhed og kvalitet.

Hvis man vælger at besøge en tandlæge i Ungarn, vil man som regel blive mødt af en dansktalende kontaktperson, der kan sørge for at der ikke er kommunikationsproblemer og at ingen af parterne misforstår hinanden med hensyn til behandlingsform, metode og pris. En tandlæge i Ungarn tager sig god tid til at lytte og undersøge problemet, for efterfølgende at vælge eller anbefale den bedste form for behandling til netop kunden problem eller dilemma. Der er ingen stresse og tingene må tage den tid, den tager. Det er vigtigt at kunden føler sig tryg og sikker når han/hun er hos en tandlæge i Ungarn.

Hvis man vælger en tandlæge i Ungarn kan rejsen derned kombineres med en tandrejse, hvor man får en god pakke indeholdende både hotelophold, mad og tandlægebesøg – naturligvis er tandlægeregningen ikke inkluderet i disse tandrejser, da det jo varierer enormt, hvilken behandling folk skal have.

Man gør smart i at indhente forskellige tilbud på tandbehandlinger. Dette kan delvis gøres via mail, hvor man kontakter en eller flere tandlæger i Ungarn og diskuterer problemet og behandlingsformen. Dog kan man ikke altid aftale en fast pris på en behandling, da det nogle gange er nødvendigt for en tandlæge i Ungarn at se selv tanden eller problemet, før han kan give en fast pris. Men om ikke andet, kan man få et prisoverslag. Derefter finder man enten en tandrejse eller rejser selv. Der er mange gode tilbud på rejser i dag til Ungarn og de flyver dagligt fra flere steder i Danmark. Man kan kombinere flybillet med hotelophold eller købe hotelophold separat også. Hvis man forklarer tandlægen at man ikke er så god til at tale engelsk, vil man normalt sørge for at der er dansktalende person til stede under tandlægebesøget.

De fleste former for tandbehandling dækkes af de forskellige sygesikringer i Danmark og man kan få sine penge refunderet, når man kommer retur til Danmark. Man skal dog være forberedt på at man i første omgang selv skal betale det fulde beløb for behandlingen til den tandlæge i Ungarn man er i behandling hos.