Går du efter en smart, effektiv og diskret belysning, så er halogenbelysning værd at overveje. Det er små potente pærer ofte bygget ind i væggen, møbler med mere. De kan oplyse indirekte, med andre ord kan de være gode at belyse en entre, vægmalerier og andet, der ikke skal rumoplyses. Halogenbelysning er ikke den store videnskab. Det er kvalitetsbelysning på en smart måde. Men forvent, alt efter om du vælger lavenergipærer eller 230/240 volt, mere strømforbrug. Halogenbelysning er hot og har været i mange år. Det giver noget ekstra belysning på mere afgrænsede områder, hvorfor du kan ”nichebelyse” din stue og de ting og genstande, du ønsker belyst. Andre dele af stuen forbliver derimod ubelyst.
Dagens udvalg af halogenbelysning kan indbygges i flere møbler og vægge. Bare husk at halogenbelysning kan være rimelig varmeafgivende og dermed opvarme omgivelserne. Dermed skal du tænke lidt på brandfaren ved halogenbelysning i eller tæt på brandfarligt materiale.

Halogenbelysning er lavenergi og højbelyst

Grundlæggende er halogenbelysning et lille mirakel, fordi selve belysningen i dag slet ikke har tidligere tiders kolde blålige skær. Du kan dermed få en cool ”diskoteks”belysning i din stue, på badeværelset eller i køkkenet og skabe en atmosfære, der er langt mere intim og afdæmpet end med traditionel belysning. Med halogen belysning monteret med lavenergi lyskilde, sparer man også meget på sine el udgifter, besparelsen ligger fra 5% – 80%. I denne menu finder man halogenbelysning med lavenergipærer. Vi har sammensat halogenspot med LED diode pærer og med lavenergipærer. Alle Halogenspot er incl . LED pære eller lavenergipære. Lavenergipære 5 watt = ca. 25 watt alm. Halogenpære. Lavenergipære 7 watt = ca. 35 watt alm. Halogenpære. Lavenergipære 9 watt = ca. 45 watt alm. Halogenpære. LED diode pære 3×1 watt = ca. 25 – 35 watt alm. Halogenpære

Lysår fra skøjtehal, halogenbelysning

Halogenbelysning er en lyskilde, du kan bruge alle mulige steder og måder. Den er fiks, fordi den ikke kræver så meget plads. Men du skal til gengæld være opmærksom på, at selve ledningsnettet skal lægges på indvendig usynligt, ellers går hele det fikse design ved halogenbelysning tabt. Det ser ikke godt ud med ledninger stikkende ud fra loft eller toiletloft ved halogenbelysning. Det er det, der på gammelt dansk kaldes noget makværk. Så hvis du ikke har mod på at installere din halogenbelysning, så står utallige autoriserede installatører parat. Halogenbelysning er noget, som man ikke skal spøge med, da det er varmeudviklende og dermed i værste fald kan skabe brand eller varmeskader. I værste fald. Med den rette placering og kundskab er halogenbelysning noget af det bedste for dit hjem eller din virksomhed, fordi de giver en intim atmosfære, der er lysår fra skøjetehals-belysning med den bare pærer i loftet.