Køleskabe er idag hvermandseje, og en af de mange forbrugsgoder, som vi ikke kan undvære. Der findes et utal af størrelser og typer indenfor køleskabe, og kvaliteten svinger da også en del.

Hvis du står og skal købe et nyt køleskab, så skal du først finde ud af hvilken størrelse du ønsker. Mange gange er køleskabene indbygget i køkkenet, så størrelsen skal være ret præcis, for at det kan være samme sted dom tidligere. Dernæst skal du finde ud af hvilken type køleskab, du vil købe.

  • Køle/fryseskab

    Et køle/frysekab er et kombineret køleskab og fryser. Det er delt over, således at den øverste del er køleskab og den nederste dele er et fryseskab. Har du ikke plads til en selvstændig fryser, så er dette den rigtige løsning for dig. Det kan også være en fordel, hvis du har behov for ekstra meget fryseplads.

  • Amerikaner køleskab

    Et amerikaner køleskab er den store og smart løsning for dig der har god plads i køkkenet. Her kan du læse mere om amerikaner køleskabe

  • Alm køleskab

    Dette er den mest alm løsning, og indeholder som regel et mindre fryserum øverst. Køleskabe kan fås i mange størrelser, design osv. Det er bar eop til dig selv, hvad du synes passer bedst ind i dit køkken. Husk at jo større et køleskab du vælger, jo mere strøm bruger det også. Så lad være med at køb et, der er større end dit behov.

Lavenergi køleskab

Den vigtigste faktor, du skal kigge efter, når du skal købe et køleskab, såvel som med alle andre typer hårde hvidevarer, er energiforbruget. Fælles for de fleste hvidevarer, er at de bruger strøm, så det er faktisk her, der er mange penge at sparer, ved at vælge energirigtigt. Når du kigger på specifikationerne på køleskabene, så kig efter energisparemærket, da denne er en måleenhed for, hvor stort strømforbrug køleskabet her. Læs mere om energisparemærket her.

Find et billigt køleskab

Når du har snævret din søgning ind, og du nogenlunde ved hvilket køleskab du vil købe, så er det med at kigge tilbudsaviserne igennem, og desuden kigge på internettet efter billige tilbud. Hvis du investerer et par timer, så kan du helt sikkert finde et godt og billigt køleskab, som lever op til din krav.