Sverige er en populær destination for skirejser. Det er nemt og kort at tage til Sverige, hvilket også gør det billigt. Her kan du læse mere, hvis du vil på skiferie i Sverige

Billig skiferie til Sverige

Da Sverige ligger tæt på Danmark er det forholdsvist nemt og billigt at tage dertil. Da du slipper for at skulle flyve, og du kan blot tage bilen. Da kursen på svenske kroner er væsentlig lavere end danske kroner, så er der også her lidt penge at spare.

Skirejse destinationer i Sverige

Her er beskrevet nogle af de mest brugte rejsemål i Sverige:

Isaberg
Isaberg ligger i den vestlige del af Småland, og der er godt 200 km fra København. Skisæsonen starter i slutningen af december måned, og varer frem til marts månd.
Der er masser af muligheder for en god skiferie i Isaberg, men er dog primært rettet mod begyndere, lettere øvede eller evt. til en kort billig weekend skiferie. Isabaerg består af 10 forskellige pister i forskellige niveuaer, og der er ialt ca. 6 km at boltre sig på. Pisterne består desuden af 8 lifte, som kan klare over 10.000 mennesker i timen.

Branäs
I Branäs, som ligger i det vestlige Sverige tæt på den norske grænse(ca 400 km nord for Göteborg), er der mulighed for en meget varieret skiferie. Der er både alm pister,  snowboard pister på ialt 17 km, samt langrendspister på ialt 30 km. Pisterne består af 11 lifte, som kan transportere 6000 personer i timen. Skisæsonen i Branäs varer fra slut december til slut April.

Stöten
Her er der virkelig mulighed for en skirejse i topklasse. Der er pister for alle, både nybegyndere og rustinede skiløbere. I Stöten er der ialt 35 km skipister, herunder en der bruges til worldcup. Der er masser af lifte, som ialt kan fragte 18.000 personer i timen. Skisæsonen i Stöten varer fra midt december til midt april.
Der er rig mullighed for både afterski og lækker wellness, så du kan slappe af om aftenen

Idre Fjäll
Idre Fjäll kan bruges af alle, såvel øvede, nybegyndere og familer. Der er samlet set 42 forskellige pister, samt over 70 km langrendspister. Med 34 lifte, som kan fragte over 30.000 personer i timen, kommer du ikke til at have meget ventetid på skiferien.
Skisæsonen inkluderer snegaranti fra uge 52 til og med uge 15

 

Relaterede artikler

Billig skiferie