Højsæsonen for skirejser er omkring vinterferien. Der tager mange danskere på skirejse rundt omkring i Europa, og det betyder også at rejsebureauerne har travlt. Her i dette indlæg får du gode ideer til, hvordan du finder gode tilbud på billige skirejser, for man kan jo ligeså godt sparer lidt penge på rejsen.


Billige skirejser
Der er flere forskellige tips til, at finde billige skirejser, men fælles for dem alle er at det foregår online.

  • Bestil skiferien i god tid
    Jo før du bestiller din skirejse, jo større chance er der for at finde en godt tilbud. Rejserne bliver normalt dyrere efterhånden, som man kommer tættere på afrejsedatoen.
  • Rejs uden for højsæsonen
    Som med alle andre typer rejser, så er det altid dyrest at rejse i højsæsonen. Det kan selvfølgelig være svært for nogle mennesker at tage afsted på alternative tidspunkter, især hvis man skal have børnene med, som har ferie på faste tidspunkter. Men hvis man har mulighed for det, så er det langt billigere at rejse, hvis man vælger en uge, hvor alle andre ikke også tager afsted.
  • Vælg en billig destination
    Det er bestemt ikke ligegyldigt, hvor man rejser hen. Men vær dog opmærksom på, at priserne på mad og drikke også varierer. Så tjek priser både på selve skirejsen, men også på forbruget.

Udvalgte skiferie arrangører

Udvalgte skirejse portaler

Andre artikler

Skiferie til Sverige