Hvorfor ikke kombinere din ferier med et tandlægebesøg hos en tandlæge i Ungarn?

Der er mange penge at spare ved at rejse til Ungarn og tage til en tandlæge. Tandlæger i Ungarn er utroligt dygtige og meget kompetente. De er alle uddannet på professionelle tandlægeskoler både lokalt og internationalt. Tandlægerne i Ungarn anvender alt det sidste nye udstyr og deres arbejde udføres i henhold til de sidste nye arbejdsmetoder og teknologi. De fleste af deres retningslinjer er i henhold til standarden i Schweitz.

Man skal ikke tage fejl – at en tandlæge i Ungarn er billigere end i Danmark er sandelige ikke ensbetydende med at deres arbejde og kvalitet ikke er lige så høj. Det skyldtes at lønninger og faste omkostninger i Ungarn er væsentlig lavere end i Danmark.

Hvis man vælger at tage til tandlæge i Ungarn, er der mange penge at spare. Man kan endda sparer yderligere penge ved at vælge en af de mange tandrejser, der udbydes nu om dage. Disse rejser til en tandlæge i Ungarn indeholder typisk transport til og fra Ungarn. Når man ankommer til hotellet, vil man også blive fragtet til og fra tandlægen. Hotelopholdet er inkl. mad og drikke i de fleste tilfælde.

Tandlægen tager sig god tid til at gennemgå den kommende behandling og de er meget ærlige med hensyn til rådgivning og behandlingsvalg. Det er ikke nødvendigvis den dyreste behandling der er den rette til netop dig.

Klinikkerne er meget moderne og anvender den sidste nye teknologi. Man kan endda vurdere, om ikke disse klinikker teknologisk set er længere fremme end danske tandlæger – da tandlægeudstyr er enormt dyrt i Danmark. De Ungarske tandlæger har ikke de samme faste udgifter, som danske tandlæger.

Beslutter man sig for en tandrejse til Ungarn, kan man finde mange gode tilbud på nettet. Det er blevet meget populært med tandrejser til Ungarn og andre lande længere sydpå. Når der er tale om en planlagt tandlægerejse, er det som regel gennem et rejsebureau, der har en fast aftale med adskillige tandlægeklinikker. Alt er tilrettelagt og planlagt – man skal med andre ord, bare slappe af og nyde turen på et smukt hotel i Ungarn, kombineret med god mad og hygge.

Samarbejdet mellem rejseplanlæggeren og tandklinikkerne er som uafhængig formidler og man får hjælp til at vælge den korrekte tandlægeklinik afhængig af den nødvendige tandbehandling. Der er dansktalende kontaktpersoner, så man aldrig står alene og har kommunikationsproblemer. Der er tryghed og personlig service og som regel en dansktalende person til stede på klinikken. Behandlingen og faktureringen af behandlingen foregår i henhold til forskrifterne, således man kan få sine penge refunderet af sin sygesikring tilbage i Danmark.

Så hvorfor ikke kombinere sin ferie med tandrejser. Nyd en fantastisk sightseeing i og udenfor Budapest, smag den fantastiske Ungarske mad og bliv forkælet med wellness – og få ordnet dine tænder. Der er mange gode rejsetilbud på tandrejser og det er slet ikke noget problem at medbringe børn, da der er underholdning for alle.